Η Επιχείρηση αρχίζει να λειτουργεί το 1982 με 350 κονικλομητέρες και μέχρι Το 1999  φιλοξενεί 1.350 .  το 2004 επιχειρείται  η ίδρυση του πρώτου  σφαγείου για κουνέλια στην Ελλάδα, εγχείρημα που ολοκληρώθηκε το 2007. Το 2009 ιδρύεται η εταιρεία Αφοί Γιανναρέλη ΟΕ ,με προδιαγραφές στέγασης  2.500 κονικλομητέρων. Σήμερα, Το σύνολο των Ζώων είναι 18.000.

Στόχος της επιχείρησης είναι η δημιουργία κάθετης μονάδα παραγωγής, η οποία θα ασχολείται με την τυποποίηση προϊόντων κρέατος κουνελιού και την διανομή κρεατοπαρασκευασμάτων κρέατος κουνελιού.(Μπιφτέκι-Σουτζουκάκι)

"Ολα ξεκίνησαν το 1982 όταν,πέρα απο την ταβέρνα που είχα στο μικρό χωριό Γόνιμο Σερρών ,έψαχνα ενα συμπληρωματικό εισόδημα.Ετσι αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κουνέλια και αγόρασα 350 μητέρες και εκανα τη αρχή.Σήμερα είναι μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση. " .... Σωτήρης Γιανναρέλης


Η μονάδα μας εχει αυτή τη σιγμή 2.500 κονικλομητέρες,οι οποίες προέρχονται απο γενετικό υλικό της εταιρείας Grimon.Επίσης διαθέτουμε σφαγείο,καθώς και ψυγεία μεταφοράς.Κατα μέσο ορο 1.500 κουνέλια διατιθενται εβδομαδιαίως.Κύριες αγορές μας είναι τα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) Τα κουνέλια μας τα δίνουμε μόνο χονδρική στη αγορά του Ρέντη και σε Super Market.


Κουνέλι Σερρών...στην Καθημερινή σας διατροφή


Δημιουργήσαμε και λειτουργούμε μια μονάδα με πολύ μεράκι και σεβασμό

Το κουνέλι Σερρών είναι Ελληνικής παραγωγήςκαι τις εγκαταστάσεις μας τις φροντίζουμε με πολύ μεράκι και προσοχή